Reparatii cuptoare cu microunde

reparatii cuptoare cu microunde

Reparam orice model de cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde si-a gasit un loc aparte in locuintele noastre, intr-un timp destul de scurt devenind o piesa indispensabila pentru orice bucatarie. Considerat a fi un ajutor de nadejde atat pentru gatit cat mai ales in vederea incalzirii mancarurilor noastre preferate, cuptorul cu microunde ne asigura confortul dorit cu un minim de efort.

Cele mai multe cuptoare cu microunde se regasesc in bucatariile noastre, in hoteluri, restaurante dar si alte locatii in care se necesita un aparat electrocasnic de mici dimensiuni cu capacitati ridicate de gatire si incalzire. Totusi, indiferent de spatiul in care este folosit sau de tipul de cuptor cu microunde pe care il folosim in viata de zi cu zi, trebuie sa ii oferim o atentie aparte, pe langa clasica intretinere periodica fiind cazul unor revizii si de ce nu, reparatii la un anumit interval de timp.

Probleme uzuale ale cuptoarelor cu microunde

1. Usa nu se mai deschide - un defect destul de uzual care se datoreaza atat unei utilizari inadecvate, a unui soc mecanic puternic sau a gradului de uzura ridicat.

2. Panoul de comanda nu mai raspune solicitarilor noastre - de regula, exista doua tipuri de panouri de comanda: de tip mecanic si de tip electric. Indiferent de modelul pe care il utilizati, panoul de comanda poate sa clacheze in anumite situatii, drept pentru care se necesita o operatiune de reparare derulata de un specialist.

3. Problema la nivel magnetronului - O componenta de baza care poate suferi diverse complicatii de-a lungul timpului, magnetronul putand fi reparat sau inlocuit in cadrul locatiei noastre dedicate serviciilor de reparatii cuptoare cu microunde.

4. Scantei aparute la pornire - Latura electrica a unui cuptor cu microunde este deosebit de importanta, de-a lungul timpului aceasta necesitand un amplu proces de constatare a potentialelor probleme. Oferim revizii electrice pentru orice tip de cuptor cu microunde dar si reparatii profesionale pentru a elimina scanteile sau alte defecte similare.

5. Izolatia s-a ars - Izolatia va tine departe de orice pericol de natura electrica sau termica, in cazul cuptoarelor cu microunde fiind esential ca aceasta sa functioneze corespunzator. Aveti probleme cu izolatia unui cuptor cu microunde? Este fundamental sa apelati la servicii de reparatii cuptoare cu microunde pentru ca acest aspect sa fie rezolvat inainte de a va pune integritatea corporala in pericol.

6. Incalzirea nu se mai realizeaza corespunzator - De cele mai multe ori, incalzirea nu se mai efectueaza corespunzator datorita vechimii aparatului. Insa, putem spune ca in cazul solicitarilor pe care le-am primit de-a lungul timpului am sesizat si alte tipuri de probleme care au dus la distrugerea sistemului de incalzire. Avem solutia ideala pentru cuptoarele cu microunde care nu mai incalzesc, atat inlocuirea unor componente cat si repararea lor fiind posibila la noi sau la domiciliul clientului.

7. Nu se mai pot face programari - Functia de programare a ajuta sa beneficiati de o incalzire sau gatire eficienta, derulata pe pilot automat. In cazul in care folia de programari nu mai este capabila sa receptioneze comenzile voastre, nu ramane decat sa mizati pe reparatii complete oferite intregului panou de comanda al cuptorului vostru.

Acestea + alte probleme pe care clientii nostri le sesizeaza fac obiectul nostru de activitate, echipa MMCB avand in componenta sa specialisti in ansamblele de natura termica, inclusiv cuptoarele cu microunde. Oferim, prin intermediul unui personal calificat, reparatii de amploare pentru orice tip de cuptor cu microunde, indiferent de producator sau model.

Asiguram servicii de calitate in service-ul nostru sau la domiciliul clientului pentru cuptoare din gama Gorenje, Samsung, Zanussi, Electrolux, Arctic, LG, Bosch, Whirlpool, Candy, Rohnson sau Zelmer. Aveti nevoie de un specialist in reparatii cuptoare cu microunde? Alegeti cu incredere echipa MMCB, service autorizat care garanteaza reparatii la preturi accesibile si garantie produselor reparate de pana la 2 ani!

Contact

Ai probleme cu aparatura electronica, cu echipamentele electrocasnice sau cu instalatiile de aer conditionat?
Vrei sa te ajutam cu suport tehnic?
Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos, pe e-mail
reparatii[at]mmcb[.]ro
sau direct la telefon:
+40 (768) 599809.