Reparatii monitoare

reparatii monitoare

Reparam orice model de monitor

Tocmai vi s-a defectat monitorul si nu stiti cum sa procedati pentru a o eficienta maxima dar si un cost cat mai scazut. In clipele in care vechiul monitor nu mai da acelasi randament, ba chiar este imposibil de utilizat in conditii normale, aveti la indemana doua optiuni care pot fi viabile in situatia in care aveti un anumit buget pe care doriti sa il alocati rezolvarii acestei probleme.

Daca bugetul va permite si doriti sa aduceti un suflu nou biroului vostru, aveti la indemana achizitionarea unui model nou, tranzactie care implica alocarea unei sume de bani destul de ridicate. Ca alternativa mult mai rapida si mai putin costisitoare, puteti apela in orice moment la serviciile noastre de reparatii monitoare efectuate la sediul din Bucuresti. Avem capacitatea de a prelua comenzi atat de la persoane fizice sau juridice cu resedinta sau sediul in Bucuresti, cat si de la clienti din provincie, intreaga procedura implicand transferul monitorului catre sediul nostru si returnarea acestuia, impreuna cu garantia oferita dupa reparare, la adresa voastra.

Probleme frecvente ale monitoarelor

1. Pixeli morti - Un ecran de monitor este alcatuit din cateva milioane de pixeli, defectarea catorva nefiind tocmai o problema majora. Cu toate acestea, cu cat numarul de pixeli care nu mai functioneaza corespunzator este mai mare, se impune repararea monitorului pentru a indeparta disconfortul vizual cat si pentru a nu pune in pericol intregul ecran.

2. Butoanele nu mai reactioneaza la comenzi - Butoanele fac parte din panoul de comanda al monitorului, defectarea lor punandu-va in postura de a nu mai putea folosi monitorul partial sau total. In vederea rezolvarii acestei probleme, oferim servicii de reparatii monitoare care includ dezasamblarea, testarea si repunerea in functiune a monitorului vostru in cel mai scurt timp.

3. Monitorul nu se mai aprinde - Vi se intampla ca monitorul sa nu se mai aprinda absolut deloc si sa va puna bete in roate atunci cand aveti nevoie de o unealta pentru a va face treaba de birou? Este esential sa gasiti o solutie cat mai profesionala dar si accesibila, o simpla operatiune de depanare si diagnosticare oferindu-va raportul in vederea aplicarii procedurilor de reparare.

4. Panoul electric s-a defectat - Pornind de la banalul cablu de alimentare si pana la intregul circuit electric al unui monitor, fiecare detaliu conteaza si ajuta la functionarea optima a ansamblului. Oferim reparatii monitoare de orice fel, problemele de natura electrica fiind solutionate de catre expertii MMCB.

5. Probleme de natura electronica - Avem suficient de multe cunostinte pentru a putea gasi solutii la orice tip de monitor. Oferim reparatii monitoare de tip LCD, LED sau CRT, fiecare produs ajuns in locatia noastra fiind inclus intr-un procedeu tipic de service in urma caruia vom putea diagnostica si repara produsul vostru.

6. Carcasa sparta sau picior rupt - Accidentele nu pot fi prevazute, atat carcasa monitorului cat si piciorul acestuia putand avea de suferit in anumite momente. Daca monitorul a cazut de pe birou sau a fost avariat in urma unui soc mecanic mai puternic, alegeti sa ii redati forma si aspectul in cadrul departamentului nostru de reparatii monitoare din Bucuresti.

Procedura de reparare a unui monitor se deruleaza intr-o maniera cat mai facila, totul pentru ca fiecare client sa se poata bucura de operatiuni rapide si de calitate. Oferim reparatii monitoare la sediul nostru in termen de maxim 24 de ore de la predarea produsului, timp in care diagnosticam, reparam, testam si atasam monitorului o garantie suplimentara.

Asiguram reparatii monitoare pentru modele Samsung, LG, Sony, Philips, Benq, Dell, HP, IBM, Lenovo, Sharp, Panasonic, AOC, Acer, Fujitsu Siemens si alti producatori care activeaza pe piata din Romania, experienta si logistica ajutandu-ne sa gasim solutii viabile pentru orice model.

Contact

Ai probleme cu aparatura electronica, cu echipamentele electrocasnice sau cu instalatiile de aer conditionat?
Vrei sa te ajutam cu suport tehnic?
Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos, pe e-mail
reparatii[at]mmcb[.]ro
sau direct la telefon:
+40 (768) 599809.