Reparatii televizoare LCD Bucuresti

reparatii televizoare

Reparatii televizoare la domiciliu

Televizorul este unul dintre cele mai importante aparate de natura electronica din propria locuinta, o adevarata sursa de divertisment sau chiar de informare pentru persoanele de toate varstele. Daca ati luat parte la achizitionarea unui televizor si ati primit consultanta din partea unui specialist al magazinului, ar trebui sa cunoasteti faptul ca durata de viata a unui televizor este cuprinsa intre 3 si 10 ani pentru modelele fabricate de brandurile cunoscute.

Ca principal factor de deteriorare a unui televizor amintim modul de utilizare, un al doilea motiv al defectarii acestui produs electronic fiind durata sa de viata. Daca in cazul televizoarelor de calitate, durata de viata este de aproximativ 5-6 ani, luati in calcul o perioada mult mai scurta pentru brandurile mai putin cunoscute. In plus, o utilizare deficitara sau diverse alte intamplari neprevazute pot pune si ele in pericol integritatea si calitatea televizorului dumneavoastra, in cazul unei defectari partiale sau totale avand la dispozitiei serviciile companiei MMCB, specialisti in reparatii televizoare LCD sau LED in Bucuresti sau la domiciliul clientului.

Principalele motive ale defectarii unui televizor

1. Imbatranirea sau defectarea unor componente primare - Sunt anumite componente de baza fara de care un televizor nu ar putea functiona la parametri normali. Din acest punct de vedere, odata defectata o anumita componenta de baza, trebuie sa luati in calcul un serviciu de reparare derulat intr-un service autorizat sau la domiciliul dumneavoastra.

2. Factorii de mediu: temperatura si umiditatea - Foarte multi dintre cei care detin televizoare LED sau LCD nu iau in considerare indicatiile producatorului si aleg sa utilizeze TV-ul in orice mediu. Acesta este unul dintre principalele motive ale deteriorarii sau chiar defectarii unui televizor, umiditatea crescuta sau temperaturile ridicate/coborate conducand la aparitia unui probleme cat se poate de serioase.

3. Erorile de fabricatie - Multi producatori fac overselling, drept pentru care benzile de productie sunt mult prea incarcate pentru potentialul efectiv al companiei respective. Componentele mult prea numeroase sau schemele deosebit de complexe, asa cum se intampla in cazul modelelor de ultima generatie, fac din productia propriu-zisa un adevarat cosmar pentru cumparatori. Astfel, un televizor cu defect din fabrica va avea intotdeauna de suferit, intr-un timp foarte scurt necesitand reparatii pentru a se putea remedia problema.

Centru de reparatii televizoare LCD in Bucuresti sau la domiciliu

Desi exista clienti care prefera sa achizitioneze un televizor nou ori de cate ori li se defecteaza actualul model, sa nu uitam ca aspectul financiar este important pentru majoritatea romanilor. Solutia cea mai ieftina pentru a va putea bucura in continuare de aportul unui televizor in propria locuinta sau la birou este sa il reparati. Unde? Intr-un centru de reparatii televizoare, MMCB oferind solutii ideale pentru TV LED, TV LCD, SMART TV, atat in sediul din Bucuresti cat si la domiciliu.

A repara un televizor inseamna de foarte multe ori o prelungire substantiala a duratei de viata, interventia unui specialist garantandu-va o functionare ideala pentru cativa ani. In cazul service-ului MMCB, se ofera reparatii televizoare LCD sau LED cu o garantie de pana la un an, perioada in care se asigura interventii gratuite pentru orice defectiune aparuta la nivelul ansamblului.

De ce sa alegeti serviciile noastre?

  • profesionalism
  • experienta
  • interventii prompte, de calitate
  • oferim garantie extinsa
  • servicii complete, pentru orice tip de televizor

MMCB ofera reparatii televizoare in Bucuresti sau la domiciliu pentru modele de tip LCD, LED, plasma, SMART sau cu tub cinescopic, printre producatorii pe care ii cunoastem in cele mai mici detalii numarandu-se: Samsung, Sony, LG, Toshiba, Panasonic, Philips, Allview, Grundig, Hyundai, Beko, Akai, JVC, Daewoo, Goldstar, Arctic, Pioneer dar si alte branduri mai putin cunoscute pe plan intern.

Contact

Ai probleme cu aparatura electronica, cu echipamentele electrocasnice sau cu instalatiile de aer conditionat?
Vrei sa te ajutam cu suport tehnic?
Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos, pe e-mail
reparatii[at]mmcb[.]ro
sau direct la telefon:
+40 (768) 599809.