Reparatii aer conditionat Bucuresti

reparatii aer conditionat

Service pentru orice aparat de aer conditionat

Atunci cand instalatia de aer conditionat se opreste brusc din functionare, acesta este cel mai bun semnal de alarma pentru ca dumneavoastra sa va dati seama ca dispozitivul are nevoie de o analiza minutioasa pentru descoperirea problemei. Unii proprietari sunt mai experimentati in aria IT decat altii, iar din aceasta cauza vor putea rezolva cu simplitate problemele aparute, printr-un simplu proces de depanare.

Cu toate acestea, alte probleme necesita analiza, cunostintele si indemanarea unui tehnician profesionist care lucreaza intr-un
service de reparatii aer conditionat Bucuresti. Unele dintre cele mai comune probleme care afecteaza aerul conditionat sunt reprezentate de instalarea primara defectuoasa, procedurile slabe de montaj si intretinerea necorespunzatoare. Centrul de reparatii aer conditionat MMCB isi propune sa trateze cu atentie si dedicare orice problema suvernita la aparatul dumneavoastra de climatizare, astfel incat sa nu intampinati disconfort in timpul sezonului cald pentru ca nu puteti folosi dispozitivul la capacitatea dorita.

Probleme comune ale aparatelor de aer conditionat

Instalatia de aer conditionat nu porneste. - In general, producatorii fac echipamente robuste, de inalta calitate. In cazul in care aparatul de climatizare nu porneste, fiecare proprietar trebuie sa se asigure de faptul ca a verificat fiecare siguranta fuzibila in parte, dar si fiecare intrerupator de circuit. Lasati unitatatea sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute inainte de a reseta orice intrerupator. In cazul in care compresorul central al aerului conditionat se opreste intr-o zi cu temperaturi foarte ridicate, este posibil ca acel comutator de inalta presiune sa se fi declansat. Resetati-l prin apasarea butonului localizat in panoul de acces al compresorului. Daca initiativa nu ofera rezultatele dorite, apelati la un service aer conditionat autorizat.

Scurgeri ale agentului frigorific - In cazul in care instalatia de climatizare sufera de pe urma scurgerilor de agent frigorific, adaugarea acestuia devine o solutie care nu o sa va ajute prea mult. Un tehnician instruit in reparatii aer conditionat poate sa strabileasca in mod precis cauza fiecarei scurgeri, testand aparatul si alegand solutia optima pentru repararea acestuia. In final, el va incarca echipamentul cu agent frigorific, urmarind nivelul impus de producator. Performanta si eficienta instalatiei cresc in momentul in care incarcatura de agent frigorific se potriveste cu exactitate specificatiilor producatorului. Va invitam sa calcati pragul service-ului de reparatii aer conditionat MMCB din orasul Bucuresti daca intampinati o astfel de problema, scurgerile fiind daunatoare pentru mediul inconjurator.

Intretinere inadecvata - Daca oferiti filtrelor de aer si bobinelor sansa de a se murdari, atunci cresc sansele ca aparatul dumneavoastra sa nu functioneze corespunzator. In acest caz, componentele susceptibile pentru a se defecta prematur sunt compresorul si ventilatoarele.

Erori de factura electrica - Compresorul si ventilatorul de control reprezinta componente importante din ansamblul instalatiei de climatizare, care se pot uza in momentul in care aparatul de aer conditionat porneste si se opreste in mod frecvent. Aceste probleme sunt mult mai frecvente in cazul in care sistemul este supradimensionat. De asemenea, coroziunea sarmelor si a terminalelor reprezinta o realitate care ofera numeroase batai de cap proprietarilor. Tehnicienii specializati ne indeamna sa apelam la serviciile unui atelier de reparatii aer conditionat, unde acestea pot fi verificate de profesionisti, in conditii de maxima siguranta.

Probleme la nivelul senzorilor - Unitatea aerului conditionat este prevazuta cu un senzor termostat, amplasat in spatele panoului de control. Acesta masoara temperatura aerului care intra in bobina de evaporare, iar daca este scos din pozitie, atunci instalatia are toate sansele sa efectueze un ciclu constant sau sa se comporte haotic. Senzorul trebuie sa fie aproape de bobina, insa sa nu il atinga. Daca acest lucru se intampla, tehnicianul profesionist de la service-ul de reparatii aer conditionat MMCB Bucuresti va regla pozitia senzorului cu atentie.

Probleme de evacuare - Atunci cand afara este umezeala trebuie sa verificati scurgerea optima a condensului, aceasta dilema fiind destul de des intalnita in cazul in care instalatia de aer conditionat nu este montata la nivelul corespunzator.

Contact

Ai probleme cu aparatura electronica, cu echipamentele electrocasnice sau cu instalatiile de aer conditionat?
Vrei sa te ajutam cu suport tehnic?
Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos, pe e-mail
reparatii[at]mmcb[.]ro
sau direct la telefon:
+40 (768) 599809.